Kategorijos



Informacija

Pakėlimo mechanizmai

Published : 2019-01-08 13:17:31
Categories : Prekių grupės

Pakėlimo mechanizmai

AVENTOS HF

AVENTOS HF dvigubų durelių pakėlimo sistema yra idealus sprendimas aukštoms ar vidutinėms sieninėms spintoms. Net ir labai dideli fasadai pakyla iš judėjimo trajektorijos, nevaržydami Jūsų darbo eigos. Tai taip patogu, kad fasadai gali saugiai likti atidaryti viso valgio gaminimo metu.



AVENTOS HS

Dideli fasadai pakyla ir pasisuka virš spintelių. Tai – AVENTOS HS, sistema, kuri užtikrina lengvą prieigą prie spintelių turinio. Net karnizai ir karūniniai profiliai gali būti laisvai naudojami.



AVENTOS HL

AVENTOS HL nedidelius fasadus pakelia lygiagrečiai aukštyn, todėl puikiai tinka montuoti aukštų spintų vidurinėje dalyje, kai virš yra daugiau fasadų. AVENTOS HL pakėlimo sistema pakelia fasadą aukščiau judėjimo trajektorijos, todėl ją galima saugiai palikti atidarytą visą valgio gaminimo laiką.



AVENTOS HK

Profesionalai renkasi šią pakėlimo sistemą – idealų pasirinkimą sunkiems fasadams. Virš spintelės reikia labai nedaug vietos fasado atidarymui. AVENTOS HK pakėlimo sistema pakelia fasadą aukščiau judėjimo trajektorijos, todėl ją galima saugiai palikti atidarytą visą valgio gaminimo laiką.



AVENTOS HK top

Gražu ir funkcionalu. Nors ir mažų gabaritų, ši sistema įspūdinga savo integruotomis savybėmis. Tai daro AVENTOS HK top sistemą tobulu pasirinkimu baldams, kai kiekviena detalė yra svarbi.



AVENTOS HK-S

AVENTOS HK-S atidarymo sistema mažoms spintelėms yra nepakeičiama optimaliam vietos išnaudojimui virš šaldytuvo ar aukštų spintų viršuje. Kompaktiškas pakėlimo mechanizmas puikiai tinka mažoms spintelėms ir išsiskiria montavimo paprastumu ir naudojimo patogumu.



AVENTOS HK-XS

Dėl itin mažų gabaritinių matmenų, AVENTOS HK-XS neriboja dizaino laisvės aukšose ir sieninėse spintelėse. Įmanomos net labai negilios spintelės. Sistemos mechanizmas yra simetriškas. Mažiems ir lengviems fasadams pakanka vieno mechanizmo kurioje nors pusėje. Dideliems ir sunkiems fasadams naudokite mechanizmus abiejose pusėse.