Aplankykite mūsų ekspoziciją RESTA 2024 balandžio 25–27 d.

Kategorijos



Informacija

  • Paslėptos durys Vos kelių standartinių detalių dėka galite suprojektuoti duris į sandėliuką. Sukursite vientisą interjerą nes durims galėsite naudoti tokią pat plokštę kaip visiems virtuvės fasadams. Šiam variantui galite naudoti vidinius 110° lankstus: tvirtinamus INSERTA – CLIP top BLUMOTION (71B3790), CLIP top (71T3790); tvirtinamus medvaržčiais – CLIP top BLUMOTION (71B3750), CLIP top (71T3750). Pagal durų svorį pasirinkite tinkamą lankstų kiekį: iki 22 kg – 5 lankstai, iki 27 kg – 6 lankstai, iki 32 kg – 7 lankstai. Šiam variantui naudojamas COMPACT (38B355AF22) lankstas. Pagal durų svorį pasirinkite tinkamą lankstų kiekį: iki 22 kg – 5 lankstai, iki 27 kg – 6 lankstai, iki 32 kg – 7 lankstai.

    Į vidų atsidarančios baldinės durys

    Į vidų atsidarančios baldinės durys
    Published : 2024-04-20 19:54:11 | Kategorijų Naujienos

    Daugiau
  • Į nišą įvažiuojančių durų sistema naujiems erdvių konceptamsNaujoji produktų kategorija, kuri suteikia neribotas galimybes kuriant multifunkcines erdves. REVEGO unikali išvažiuojančių durų sistema su integruotomis technologijomis, atveria ir paslepia gyvenamąsias erdves. Nesvarbu viengubų ar dvigubų durų variantas, visos durys paslepiamos siauroje nišoje. Uždarius REVEGO duris visiškai paslepiamos šoninės nišos ir vidiniai baldai. Lengvu prisilietimu greitai atidarysite ir vėl uždarysite Jums reikalingą erdvę. Unikalus dizainas ir įvairių derinių pasirinkimasREVEGO asortimento įvairovė atveria naujas dizaino galimybes baldų projektavime ar net ištisose gyvenamosiose erdvėse. REVEGO uno ir REVEGO duo gali būti derinami pagal poreikį, tačiau puikiai veikia ir atskirai. Skirtingi nominalūs ilgiai leidžia lanksčiai prisitaikyti montuojant. REVEGO įkvepia kitokį požiūrį erdvės planavimui ir baldų konstrukcijai, siekiant sukurti geresnę gyvenimo kokybę. Cokolio variantai – REVEGO gali būti įgyvendintas su dugno konstrukcija arba be jos. REVEGO taip pat pasižymi aukščiausios kokybės veikimu ir patogumu, kurių ir tikitės iš Blum. Dėka TIP-ON technologijos, fasadai atsidaro vos prisilietus – jokių rankenėlių. Erdvės uždarymui pakanka lengvo paspaudimo, durys išvažiuoja iš nišos, dar vienas paspaudimas ir baldai paslepiami. Lengvas projektavimas ir montavimasProjektavimui naudokite specialų Blum REVEGO Konfigūratorių. Jo pagalba išvengsite klaidų, taip pat iš karto gausite gamybai reikalingus failus. Standartizuotas durų nišos plotis palengvina projektavimą. Nesvarbu viengubos ar dvigubos durys, REVEGO suteikia beribes galimybes planuoti erdves esančias šalia ir gali būti greitai integruojamos į virtuvių ar kitų baldų sistemas. Puikiai apgalvotoje nišoje integruoti visi esminiai komponentai. Tai reiškia, kad nebereikia gabenti detalių atskirai, bei baldą surinkinėti kliento namuose. Konstrukciją galima iškart surinkti gamybinėse patalpose ir tik po to pristatyti klientui.

    REVEGO

    REVEGO
    Published : 2024-03-13 08:27:59 | Kategorijų Naujienos

    Daugiau
  • Grožis – išorėje, jėga – viduje Naujoji pakėlimo sistema leidžia atsisakyti mechanizmų dangtelių, todėl nebereikia derinti dangtelių spalvos prie baldų korpuso medžiagos. Visas dėmesys spintelės viduje laikomiems daiktams. Atidarius fasadą matoma vienintelė, labai plona, pakėlimo sistemos detalė. Dizaino laisvė Simetriškų pakėlimo mechanizmų tipai užtikrina baldų sprendimų įvairovę, galima projektuoti fasadus iki 18 kg svorio. Nesvarbu, kokią medžiagą fasadams pasirinksite – medį, MDF, stiklą su siaurais ar plačiais aliuminio profilio rėmeliais. Taip pat galima rinktis variantą su TIP-ON atidarymo technologija. Mechaninė atidarymo sistema veikia nuo paspaudimo, todėl ant fasadų nereikės rankenėlių. Galima projektuoti spintelės iki 600 mm aukščio ir 1800 mm pločio. Integruotas pakėlimo mechanizmas Dėka siauros ir kompaktiškos konstrukcijos AVENTOS HKi galima integruoti į spintelės korpuso plokštę. Pakėlimo mechanizmas susilenkia ir pasislepia baldo briaunoje, taip atverdamas naujas estetiškas dizaino galimybes.

    AVENTOS HKi

    AVENTOS HKi
    Published : 2023-09-21 14:47:35 | Kategorijų Naujienos

    Daugiau
  • Išskirtinė elegancija Tekstūrų ir tamsių spalvų derinys. Juoda tekstūrinė „Carbon Look“ – elegancijos ir dizaino derinys. Interjeruose lengvai suderinsite metalą, akmenį, sodrias spalvas ir žvilgesį. Ne tik moderniam miesto interjerui bet ir stilingam būstui gamtos apsuptyje. Charakteringas unikalumas Dabartinės tendencijos leidžia kurti išskirtinius interjerus ir nesivadovauti jokiomis taisyklės, tik savo skoniu. Charakteringas vintažinis interjeras. Stalčiaus šonas su sodria rūdžių spalva „Noble Rust“ suteikia baldams ypatingą išvaizdą.

    myLEGRABOX special

    myLEGRABOX special
    Published : 2023-07-03 14:08:01 | Kategorijų Naujienos

    Daugiau
  • Mūsų sukurtas ir įrengtas Blum Inspirations namas laimėjo nominaciją, kaip vienas ispūdingiausių stendų. Straipsnis apie tai ČIA Interjero peržiūraPo parodos ekspozicinį namą perkėlėme šalia Vilniaus salono, Vilkpėdės g. 24, Vilnius. Jei nespėjote mūsų aplankyti parodos metu, tai galite padaryti atvykę pas mus. Dėl vizito susisiekite su savo asmeniniu Blulita vadybininku.

    Blum Inspirations namas RESTA 2023 parodoje

    Blum Inspirations namas RESTA 2023 parodoje
    Published : 2023-06-26 15:43:41 | Kategorijų Naujienos

    Daugiau
  • Blum Inspirations namas „Būsto anatomija“ laidoje
    Published : 2023-06-22 14:36:12 | Kategorijų Naujienos

    Daugiau
  • Klaipėdos salonas „Būsto anatomija“ laidoje
    Published : 2023-06-16 09:39:08 | Kategorijų Naujienos

    Daugiau