Kategorijos



Informacija

REVEGO

Published : 2024-03-13 08:27:59
Categories : Naujienos

REVEGO


Į nišą įvažiuojančių durų sistema naujiems erdvių konceptams

Naujoji produktų kategorija, kuri suteikia neribotas galimybes kuriant multifunkcines erdves. REVEGO unikali išvažiuojančių durų sistema su integruotomis technologijomis, atveria ir paslepia gyvenamąsias erdves. Nesvarbu viengubų ar dvigubų durų variantas, visos durys paslepiamos siauroje nišoje.

Uždarius REVEGO duris visiškai paslepiamos šoninės nišos ir vidiniai baldai. Lengvu prisilietimu greitai atidarysite ir vėl uždarysite Jums reikalingą erdvę.



Unikalus dizainas ir įvairių derinių pasirinkimas

REVEGO asortimento įvairovė atveria naujas dizaino galimybes baldų projektavime ar net ištisose gyvenamosiose erdvėse. REVEGO uno ir REVEGO duo gali būti derinami pagal poreikį, tačiau puikiai veikia ir atskirai. Skirtingi nominalūs ilgiai leidžia lanksčiai prisitaikyti montuojant. REVEGO įkvepia kitokį požiūrį erdvės planavimui ir baldų konstrukcijai, siekiant sukurti geresnę gyvenimo kokybę.

Cokolio variantai – REVEGO gali būti įgyvendintas su dugno konstrukcija arba be jos.

REVEGO taip pat pasižymi aukščiausios kokybės veikimu ir patogumu, kurių ir tikitės iš Blum. Dėka TIP-ON technologijos, fasadai atsidaro vos prisilietus – jokių rankenėlių. Erdvės uždarymui pakanka lengvo paspaudimo, durys išvažiuoja iš nišos, dar vienas paspaudimas ir baldai paslepiami.



Lengvas projektavimas ir montavimas

Projektavimui naudokite specialų Blum REVEGO Konfigūratorių. Jo pagalba išvengsite klaidų, taip pat iš karto gausite gamybai reikalingus failus. Standartizuotas durų nišos plotis palengvina projektavimą. Nesvarbu viengubos ar dvigubos durys, REVEGO suteikia beribes galimybes planuoti erdves esančias šalia ir gali būti greitai integruojamos į virtuvių ar kitų baldų sistemas.

Puikiai apgalvotoje nišoje integruoti visi esminiai komponentai. Tai reiškia, kad nebereikia gabenti detalių atskirai, bei baldą surinkinėti kliento namuose. Konstrukciją galima iškart surinkti gamybinėse patalpose ir tik po to pristatyti klientui.