Kategorijos



Informacija

<< 1 2 >>
  • MOVENTO bėgeliai Tobulas judėjimas – šūkis, kuris visada buvo mūsų gaminių plėtros varomoji jėga. Mūsų MOVENTO bėgelių sistema siūlo sinchronišką, sklandų judėjimą, keturmatį fasado reguliavimą ir dinaminę 40 ir 60 kg leistiną apkrovą – su aukšto lygio patvarumu ir mažu nusėdimo koeficientu. Galite sureguliuoti ne tik fasadų vertikalią padėtį ir pasvirimą. MOVENTO taip pat suteikia galimybę reguliuoti į šonus ir gylį. Tarpelių sulygiavimas yra greitas ir lengvas, tikslus, be įrankių.TANDEM bėgeliai TANDEM paslėptų bėgelių sistema mediniams stalčiams, pasižyminti plunksnos lengvumo slydimu, atneša aukštą judėjimo kokybę į visas namų erdves. TANDEM gali pasiūlyti kiekvienam kambariui tinkantį sprendimą renkantis iš įvairių ilgių, apkrovos lygių 30 ir 50 kg, pilną ar dalinį ištraukimą.STANDARD bėgeliai STANDARD bėgelių sistema nepakeičiama metams bėgant. Tai optimali produkcija funkcinėms medžio baldų konstrukcijoms.

    Bėgelių sistemos

    Bėgelių sistemos
    Published : 2019-01-08 12:41:53 | Kategorijų Prekių grupės

    Daugiau
  • AMBIA-LINE Vidinės stalčių LEGRABOX erdvės skirtukų sistema susideda iš elegantiškų rėmelių, kurie sukuria balduose tvarką. Kompaktiškas tačiau išsamus rėmelių asortimentas siūlo plačias dizaino ir organizavimo galimybes baldų vidui. AMBIA-LINE siūlo praktišką funkcionalumą kasdieniam taikymui. Rėmelius lengva įdėti ir paprasta reguliuoti pagal poreikį. Magnetas patikimai prisitvirtina prie matalinių nugarėlių ar kitų rėmelių, o neslystančios kojelės laiko rėmelius vietoje.ORGA-LINE Aukštos kokybės vidinių pertvarėlių sistema, kuri daro stebuklus žemuose ir aukštuose stalčiuose. Bet kurie daiktai – buteliai, puodai, keptuvės, stalo įrankiai – viskas idealiai sutvarkyta. Aiškiai viską matykite ir derinkite erdvę prie savo poreikių. Įspūdinga tvarka ir lengva prieiga įvairiuose stalčiuose. Tinka nominaliems ilgiams nuo 450 iki 650 mm.

    Stalčių skirtukų sistemos

    Stalčių skirtukų sistemos
    Published : 2019-01-08 12:37:07 | Kategorijų Prekių grupės

    Daugiau
  • Gręžimo ir įterpimo staklės Platus gręžimo ir presavimo staklių asortimentas pritaikytas visoms kasdienėms montavimo situacijoms. Greitas nustatymas ir lengvas darbas užtikrina efektyvų visos Blum furnitūros montavimą. Šablonai ir montavimo įrankiai Laiko patikrinti kasdieniame darbe Blum šablonai ir matricos padeda montuoti visus Blum gaminius. Tai puiki didelio tikslumo ir praktinės vertės kombinacija, itin vertinama dirbtuvėse ir tiesiogiai darbo vietoje.

    Montavimo įrenginiai

    Montavimo įrenginiai
    Published : 2019-01-08 12:34:53 | Kategorijų Prekių grupės

    Daugiau
<< 1 2 >>